faq

Har du frågor?

Kanske har din fråga redan behandlats tidigare!

På den här sidan skriver vi upp frågor som vi får in till Analysverkstan. Till varje fråga skrivs sedan ett svar vilket gör att du snabbt och enkelt kan hitta det du söker.

Do you prefer English? Use the language switcher!

Frågor som berör de digitala utbildningarna

Vi har delat upp kursportalen och hemsidan i två separata sidor. Samtliga kurser har flyttats till en egen webbplats där vi endast har utbildningar. Detta har vi gjort för att kunna erbjuda den bästa och mest optimerade utbildningsportalen som går. I samband med ert köp av kursen ska ni ha fått ett mail som länkar till den nya portalen. Om ni inte hittar detta mail ber vi er att kontakta oss så får ni länken till kursportalen.

Den troligaste orsaken till att kursen inte längre är synlig i ditt konto är att tiden för åtkomst tagit slut. Samtliga kurser är tidsbegränsade, vilket framgår i kursbeskrivningarna. Om det beror på detta ska deltagaren fått ett påminnelse-mail om att kurstiden snart är slut i god tid innan kursen försvinner från kontot.

Om ovanstående är orsaken till att kursen är borta så finns det enkla lösningar. Vi vet att det kan inträffa saker som gör att utbildningen inte alltid kan genomföras i tid. Om detta är fallet ber vi dig att kontakta Analysverkstan så hjälper vi dig i gång med en begränsad tidsperiod helt kostnadsfritt. Observera att vi endast utför detta kostnadsfritt en gång så det gäller att planera in sitt genomförande.

Skulle orsaken inte vara tidsgränsen så ber vi er att kontakta oss. 

1) I det första alternativet så använder vi beställningsformuläret. I dessa fall kommer samtliga kursdeltagare att registreras av oss helt manuellt efter beställningen. OBS! Om beställningen kommer från utlandet (inte inom Sverige) så ska detta formulär användas istället.

2) I det andra alternativet beställer ni kursen och betalar med betalkort. Den som genomför köpet kommer då att registrera sitt konto (ett konto) i samband med betalningen och den personen kommer då att få direkt tillgång till kursmaterialet. Övriga deltagare kommer att registreras av oss manuellt. Dessa personer kommer att få mer information av oss efter genomförd beställning. Den som registrerar ett köp för flera kursdeltagare kommer att få ett separat mail efter besltllningen där vi ber om förnamn, efternamn samt e-post adresser för alla som ska gå kursen.

Ja, det går bra. Ni kan använda beställningsformuläret som ni hittar här. OBS! om beställningen sker från utlandet (inte inom Sverige) så används detta formulär istället.

Frågor som berör Verkstadsbladet

Verkstadsbladet är Analysverkstans nyhetsbrev som skickas ut som standard en gång varje månad. Det är gratis att prenumerera på Verkstadsbladet och du bestämmer själv hur länge du vill vara med som prenumerant. Verkstadsbladet handlar om kvalitetsteknik, digitalisering och kompetensutveckling.