Verkstadsbladet elektroniska bok

Verkstadsbladet

Verkstadsbladet är ett nyhetsblad som innehåller konkreta tips inom området kvalitetsteknik och hjälper dig i din vardag. Det är gratis att prenumerera och du kan såklart avsluta din prenumeration när du vill.

Som prenumerant får du ta del av den senaste informationen, länkar till värdefulla mallar och verktyg. Det är också i Verkstadsbladet som du kommer att hitta en del tävlingar och chanser att vinna rabattkoder, vilket gör det extra förmånligt för dig att vara prenumerant.

Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss, så som namn och e-postadress stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner. Det är av stor vikt för oss att du känner tillit till Analysverkstan och vi är måna om din integritet.

Verkstadsbladet kommer att skickas ut en gång i månaden, till den adress som du anger i fältet nedan. E-boken som beskriver statistik och projekthanterings-modellen DMAIC ingår gratis vid registrering, som tack för ditt förtroende.

Verkstadsbladet exempel5

Vi håller er uppdaterade!

I Verkstadsbladet ger vi dig som prenumerant intressant och nyttig information i form av analyser, blogg-inlägg och nyheter. Vi håller dig som prenumerant uppdaterad på vad som händer i Analysverkstans verksamhet.

Här kan du se ett exempel från Verkstadsbladet där vi firar samarbetet mellan Analysverkstan och företaget Alten.

Konkreta tips

Vi är ofta ute i olika verksamheter och upptäcker därför trender snabbare. De analyser som vi gör försöker vi alltid förmedla till våra prenumeranter som information.

Här har vi ett exempel där vi skriver om verksamhetsutveckling som enbart bygger på metoder och verktyg och hur det faktisk kan skada utvecklingen.