Sale!

Green Belt

9,150kr exkl. moms

Vill du betala via faktura? Använd denna länk och fyll i formuläret

Vill du betala med betalkort? Använd knappen nedan:

Six-Sigma är ett förbättringskoncept som har blivit väldigt populärt och förklaringen är enkel, konceptet har nämligen gett stora fördelar för många organisationer.

En kort beskrivning av konceptet är att man fokuserar kring variationer och att målet är att få kontroll på verksamhetens variationer så att processerna blir stabila och pålitliga. En verksamhet som har kontroll på de interna processerna löper mindre risk för felaktigheter och kan istället för att lägga sin kraft på att rätta till brister, fokusera på utveckling och optimering.

Man kan också säga att konceptet bygger på en väldigt tydlig struktur, både när det kommer till den effektiva projektmodellen DMAIC men även när vi tittar på tillgängliga metoder och verktyg.

Den här kursen ger dig kompetensnivån ”Green-Belt” vilket betyder att du får en bra förutsättning att dels kunna bistå verksamhetens förbättringsarbete men även kunna driva mindre förbättringsprojekt.

Du får lära dig hur konceptet fungerar och får dessutom kunskaper i den tillhörande projektmodellen. Detta tillsammans med dina nya statistiska kunskaper och den uppsättning av kvalitetstekniska verktyg gör att du kan känna dig bekväm i rollen som ”Green-Belt”.

 

Mithaq Hanno
Mithaq Hanno
Production Engineer , VCE
Läs mer
Jag har genomfört utbildningen "Green Belt" som innefattar flera trevliga kurser. Utbildningen är väl strukturerad och byggt på ett professionellt och pedagogiskt sätt. En stor fördel med denna utbildning är att den är elektronisk där kan man repetera flera gånger. Mycket bra filmer, texter och animerade karaktärer samt tydliga övningar. Jag rekommenderar den.
Daniella Johnsson
Enhetschef IT, Social- och Äldreförvaltningen
Läs mer
Genomfört Green Belt utbildningen. En mycket kvalitativ och pedagogisk utbildning. Upplägget möjliggjorde reflektion, djupinlärning och framförallt repetition, vilket ju är inlärningens moder. Superb och snabb support när så blev nödvändigt också. Rekommenderar.
Sara Olander
Sara Olander
Engineering Cleanliness , VCE
Läs mer
Kursen har ett bra pedagogiskt upplägg och en bra balans mellan film, text och övningar. Den feedback jag kan ge är att det har smugit sig in en del stavfel i texterna. Men det är inget som påverkar förståelsen. Tack för en bra kurs.
Lenny
Lenny
Tekniker , Ifö Ceramics
Läs mer
Rekommenderas. Pedagogiskt upplagd.
Annelie Stjernstrand
Solutions Architect & Delivery consult ZB Connect , ZimmerBiomet
Läs mer
Bra att kunna göra denna kurs hemma via dator.Proffsigt bemötande från analysverkstan.
Marcus Eriksson
Marcus Eriksson
Head of Training and Quality , Webhelp Sweden AB
Läs mer
Kursen har gett mig mycket goda kunskaper och verktyg att hantera de förbättringsarbeten vi kontinuerligt genomför.
Karin Brunnberg
Kvalitets direktör, NOTE
Läs mer
Kursen har givit en bra övergripande bild av vad att arbeta med Six-Sigma på en Green-Belt nivå innebär. Den ger även konkreta verktyg att använda i den dagliga verksamheten. Kursen är tydligt och pedagogiskt upplagd. Support och feedback har varit snabb och proffessionell.
Rikard Karltorp
Rikard Karltorp
Produktionstekniker , Volvo CE
Läs mer
Jag har utfört Green Belt utbildningen. Upplägget med E-kurser är väldigt bra då man kan utföra kurserna när tid finns och att man kan gå tillbaka i materialet som man vill.
Jan Waern
Jan Waern
Konsult , MVV International
Läs mer
Det här är ett format på utbildning som passar mig, man kan i lugn och ro köra när det passar. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.
Martin Lidström
Martin Lidström
Superuser automationsteknik , ICA DE Helsingborg
Läs mer
En mycket givande utbildning där många olika modeller tas upp för att fylla på verktygspåsen till förbättringsarbete. Till en början kommer troligtvis inte allt att användas men har man antecknat bra är man väl förberedd för att komma vidare i sitt förbättringsprojekt. Stort plus för statistikkursen som går in i nästan alla andra kurser.
Burak
Burak
Process Engineer , VCE
Läs mer
Jag går kurspaket Green-Belt. Bra och strukturerad utbildning.
Piotr Usakiewicz
Piotr Usakiewicz
Metodtekniker , Volvo CE
Läs mer
Jag har utfört Green-Belt utbildningen. E-kurser är bra då man kan utföra kurserna när man har tid och att man kan gå tillbaka i materialet som man vill. Utbildningen är byggt professionellt och pedagogiskt.
Ann-Sofie Norling
Processutvecklare , ADMIN Konsult & Support
Läs mer
Jag tycker att kursen har varit mycket pedagogisk och känner att det här är ett material som jag kan använda i praktiken utan att sakna något.
Andreas Fernström
Andreas Fernström
Production Engineer Automation , Plastal AB - Simrishamn
Läs mer
Mycket bra och väldigt pedagogisk utbildning. Gillar konceptet att ni ofta går tillbaka och förklarar begreppen flera gånger vilket gör att man har mycket lättare att ta in informationen. Duglighetskursen klart bäst. Jag tackar för bra upplägg och bra struktur. /Andreas
Göran Månsson
Development engineer , Permobil
Läs mer
Dett var min första "riktiga" webkurs. Jag tycker att det har passat mig väldigt bra. Jag har även nyttjat möjligheten att dels repetera olika segment men även att ta kursen under en längre tid vilket jag tycker har varit bra. Tack så mkt! Det har varit väldigt lärorikt! PS. Supporten har varit superbra DS
Adis Bajrektarevic
Produktionstekniker , AB Ludvig Svensson
Läs mer
Utbildningen, kontakten med utbildaren, hela upplägget i kursmaterialet, allting var hur bra som helst. Rekommenderar starkt till alla som kollar på att genomföra det här utbildningen.
Mats Lindberg
Commercial ass director , ZimmerBiomet
Läs mer
Perfekt kurs för mitt behov och vill även nämna supporten som är grym samt engagemanget att lösa problem för "eleven"
Maria Ingemarsdotter
Maria Ingemarsdotter
Kvalitetsingenjör , LKAB
Läs mer
Mycket bra utbildning, lätt att hänga med på de olika avsnitten och det är bra att kunna backa när man vill.
Föregående
Nästa

Nedanför hittar ni en kortare beskrivning av kursinnehållet. Vill ni få mer detaljerad information? Använda denna länk som visar er produktsidan.

I kursen ingår följande utbildningar och det står i den ordning som vi på Analysverkstan rekommendera ratt du genomför dem.

 1. Six-Sigma konceptet
 2. DMAIC
 3. Minitab grundkurs
 4. Rotorsaksanalys Utbildningspaket 1
 5. SIPOC
 6. Statistikpaket 1
 7. Duglighet och Processtyrning
 8. Minitab Styrdiagram
 9. Rotorsaksanalys Utbildningspaket 2
 10. SWOT

Utbildningspaketet ”Green-Belt” är framtaget med hjälp av grundliga efterforskningar och efter genomförd utbildning har du de kunskaper som krävs för den aktuella nivån.

Den totala tiden för att genomföra detta utbildningspaket har beräknats till ca 40 timmar. Du som har köpt denna utbildning kommer att få tillgång till kursmaterialet i 130 dagar från och med det datum då du skrevs in, vilket ger dig gott om tid att planera och genomföra de olika delarna.

Kursinformation:

 • Kursen innehåller frågeformulär
 • Innehåller datamaterial som får laddas ner och användas av kursdeltagaren
 • Kursen kräver registrering (vid fakturaköp hanteras registreringen av Analysverkstan)
 • I kursen ingår att kursdeltagaren ska genomföra och redovisa ett förbättringsprojekt
 • Inga förkunskaper krävs
 • Efter avslutat kurs erhåller kursdeltagare ett diplom för varje enskild kurs samt ett Green Belt diplom.
 • Uppskattad tidsåtgång 40 timmar
 • Kursen är avdragsgill om den kan räknas som fortbildning i ditt företag.
 • Kursen är tillgänglig i 130 dagar från det att köpet har genomförts.
 • Allt kursmaterial och all media i utbildningen är på Svenska.

Vill du betala via faktura istället, använd denna länk och fyll i formuläret