Hybridutbildning

Mixad utbildning

Hybridutbildning, “Blended Learning” eller kort och gott mixad utbildning täcker upp gapet hos de som är oroliga för kommunikationssvårigheter i konceptet med elektroniska utbildningar. Analysverkstan har sedan tidigare erbjudit både lärarledda utbildningar och elektroniska kurser. Nu öppnar vi upp möjligheten att kombinera dessa!

Kontakta oss för att diskutera upplägget på en eller flera kurser. Ni får tillgång till de elektroniska utbildningarna och kan sedan komplettera med läraredda sessioner där vi kommer till er arbetsplats. Det kan handla om en uppföljningsdag där vi går igenom samtliga frågor som ni har tagit fram under tiden som de elektroniska utbildningarna genomförts. Det kan handla om fördjupningar där ni har tagit del av grunderna i form av e-kurser och där vi tillsammans kan fokusera på nästa nivå.

Fördelarna är flera. Dels får ni alla fördelar med en elektronisk utbildning men ni täpper även till svårigheten att upprätta en effektiv kommunikation. Investeringen blir högre än att enbart genomföra en elektronisk utbildning men lägre än en komplett lärarledd utbildning. Alternativet innebär att de är helt och hållet upp till er hur ni vill kompetensutveckla verksamheten. Vi anpassar oss efter era behov och erbjuder full support i samtliga koncept.

Låter det intressant?

Kontakta oss för att få mer information och för att diskutera behovet hos er. Tillsammans skapar vi en modell som fungerar för er verksamhet.

 

Exempel på mixade utbildningar:

Låt de anställda genomföra Analysverkstans elektroniska utbildning “Green-Belt”. Efter genomförd utbildning samlas vi för att diskutera eventuella frågeställningar där vi även går igenom projektrapporterna. Vid behov tar vi fram ytterligare block inom utvalda verktyg för att säkerställa att er verksamhet kan dra nytta av de metoder och verktyg som just ni har behov av. Vi stödjer er genom hela utbildningen och vidare in i fasen för implementering där vi, med våran erfarenhet kan hjälpa er till ett bra införande.

Lämna en kommentar