Analysverkstans utbildningsabonnemang

Analysverkstans utbildningsabonnemang

Utbildningsabonnemang

Vi utökar valmöjligheterna för dig som kund. Tidigare kunde du köpa separata e-kurser eller kurspaket. Nu lägger vi även till möjligheten att köpa ett utbildningsabonnemang. Med ett utbildningsabonnemang får du tillgång till samtliga utbildningar direkt. Du kommer att ha tillgång till dem så länge du har ett aktivt abonnemang och kan repetera varje kurs om och om igen tills du känner dg säker. Nya kurser kommer att läggas till och dessutom kommer du att ingå i ett nätverk där kursdeltagare kan hämta inspiration och kunskap från varandra.

Funktionen “Gruppledare” ingår med support

När du tecknar dig för ett utbildningsabonnemang får du även instruktioner och support i funktionen ”Gruppledare”. Detta är en funktion som är värdefull för verksamheter med flera kursdeltagare. I funktionen kan en person utses som ”Gruppledare” och kan då läsa av progression inom gruppen. Ni kan därmed planera in tempot själva och följa upp så att kompetensen höjs i jämn takt.

Nya utbildningar läggs automatiskt till i ditt konto

Så länge ditt abonnemang är aktivt kommer du ha tillgång till allt kursmaterial, vilket även inkluderar arbetsmallar och instruktioner. Nya utbildningar kommer automatiskt att läggas in i abonnemanget och du får direkt tillgång till dessa utan extra kostnader.

Du ingår i ett slutet forum

Du får tillgång till Analysverkstans egna utbildningsnätverk. Detta är en helt ny funktion som på sikt kommer att vara till nytta för kursdeltagarna. Nätverket är ett slutet forum där endast aktiva abonnenter kan ställa frågor och få svar. Här kan du både ge och få värdefulla tips som leder dig och din verksamhet framåt. Det är även ett forum där Analysverkstan deltar genom att svara på kursdeltagarnas frågor.

Vi öppnar upp stora möjligheter med denna tjänst och tror att den kommer att vara värdefull för våra  kunder. Här samlas personer som står inför samma problematik samtidigt som det finns kunskap om hur man tar sig fammåt. Tillsammans kommer vi att diskutera metoder, verktyg, problem och lösningar.

Ett kostnadseffektivt alternativ

Förnya abonnemanget med rabatt

Funktionen innebär även en fördel för Analysverkstan då den administrationen minskas. Som med alla produkter och tjänster försöker vi skapa långa hållbara samarbeten med våra kunder, detta gäller även för dig som köper elektroniska utbildningar. För att visa på detta inför vi även rabatt när du förnyar ditt abonnemang efter 12 månader. Du kommer att att få 30% rabatt om du förnyar ditt abonnemang innan perioden passerat. Rabatten gäller utifrån det aktuella priset vid tillfället då abonnemanget ska förnyas.

Mängdrabatt redan vi första köpet

  • Beställer du ett abonnemang för 5st kursdeltagare vid samma tillfälle, betalar du endast för 4st.
  • Beställer du ett abonnemang för 10st kursdeltagare vid samma tillfälle, betalar du endast för 7st.

Om du är intresserad av mängdrabatten ber vi dig kontakta oss. Vi sätter upp de olika profilerna, lägger in dem i en gemensam grupp och går igenom funktionen “Gruppledare” vid behov. Vi hanterar betalningen via faktura för att få rabatten på rätt sätt.

Vad kostar det och hur beställer man ett utbildningsabonnemang?

Du betalar en årsavgift för abonnemanget och får sedan en påminnelse när det börjar bli dags att förnya det.

Kostnaden för ett abonnemang, om du köper 1st licens, kostar 15 000 kr och är giltigt i 12 månader. Just nu, när vi lanserar den nya tjänsten, erbjuder vi dig som prenumererar på Verkstadsbladet 10% rabatt. Introduktionspriset (13500 kr) gäller i 10 dagar (till och med 2017-10-10), därefter är det ordinarie pris.

För att erhålla rabatten ber vi dig att skicka oss ett mail med hänvisning till din prenumeration av Verkstadsbladet samt faktura uppgifter. Är du inte prenumerant av Analysverkstans nyhetsbrev “Verkstadsbladet” blir du det enkelt (och gratis) genom att använda länken nedan.

Tryck på den här länken och följ instruktionerna för att prenumerera på Verkstadsbladet

Givetvis gäller samma procentuella rabatt när du genomför ett mängdköp.

  • 5st Kursdeltagare har då ett introduktionspris på 54 000 kr
  • 10st kursdeltagare har då ett introduktionspris på 94 500 kr
  • Fler än 10st kursdeltagare? Kontakta oss för offert

    Lämna en kommentar